Вчитување......

Choose from a range of web hosting packages

Максималното време на стабилност на серверите е од големо значење за бизнис корисните на овие услуги. Тоа е всушност откуцувањето на срцето на вашиот хостинг. Тоа е причината што не води кон сигурни и безбедносни сервери кои се наша гордост, а ваша радост.

Започни

Имате прашања? Контактирајте го нашиот тим за поддршка. Click here

КОРИСНИЧКИ ПАНЕЛ.

Добредојдовте во нашата администрација каде што ќе можете да управувате со вашата сметка. Оваа страница претставува краток преглед на вашиот кориснички профил. Ве молиме уверете се дека вашите информации за контакт се правилно внесени и точни..

Хостинг пакети

Преглед на услуги.

Регистрирајте нов домен

Сакам да регистрира нов домен за мене..

Трансфер на домен

Трансфер на домен од друг регистрар.

База на знаења

Имате прашање? Започнете го вашето пребарување на одговори тука....

Choose from a range of web hosting packages!

Впишете го избраниот домен и нарачајте го истиот за регистрација, трансфер или хостинг пакет.

Smart Host 1

ابداء موقعك الالكترونى الان

$5.90 Месечно

Offer
 • Websites1
 • bandwidth100 GB
 • SSD Storage10 GB
 • cPanelFree
 • Auto SSLUnlimited
 • E-Mail10
 • Anti DDOS protectionUnlimited
 • Dedicated projectWe chose to works with it
 • Easy feedback sharing
Доменот е слободен
Next-level cybersecurity

Plus Cloud

Best for average websites

$10.56 Месечно

offer
 • Websites3
 • bandwidthUnlimited
 • SSD Storage30 GB
 • cPanelFree
 • Auto SSLUnlimited
 • Enhanced WordPress SecurityFREE
 • Website MigrationsUnlimited
 • SSH acceseUnlimited
 • Anti DDOS protectionUnlimited
 • Dedicated projectWe chose to works with it
 • Easy feedback sharing
Доменот е слободен

VPS

Ideal for eCommerce websites

$35.44 Месечно

offer -13%
 • Websites1
 • RAM5gb
 • SSD StorageUnlimited
 • cPanelFree
 • Auto SSLUnlimited
 • SSH acceseUnlimited
 • Anti DDOS protectionUnlimited
 • Dedicated projectWe chose to works with it
 • Easy feedback sharing
Доменот е слободен
Hot$16.00 USD
Hot$16.00 USD

CPU

Ram

Storage

Price

10 vCPU Cores 2.5GHz

12GB

1.6 TB SSD * 4

$140/mo

START

10 vCPU Cores 2.5GHz

12GB

1.6 TB SSD * 4

$140/mo

START

10 vCPU Cores 2.5GHz

12GB

1.6 TB SSD * 4

$140/mo

START

10 vCPU Cores 2.5GHz

12GB

1.6 TB SSD * 4

$140/mo

START

10 vCPU Cores 2.5GHz

12GB

1.6 TB SSD * 4

$140/mo

START

За вашата доверба кон нас, ние Ви гарантираме 99,9% стабилност на нашите услуги и повеќе од стандардите кај други провајдери. Контактирајте не веднаш. Ние ви гарантираме успех..

SSL Certificates

Широк спектар на безбедносни алатки се на располагање, вклучувајќи SSL сертификати, заштитен ѕид, следење на услуги за безбедност, VPN пристап, и многу повеќе..

E-mail Services

Block nearly 100% of viruses, malware and spam before they ever reach your inbox.

Website Builder

Creating a web presence requires the right platform. Get noticed using our drag and drop DIY Site Builder..

Website & Security

Get protection against viruses, hackers and even your own code accidentally breaking your site with CodeGuard Website Backup..

Protect all of your devices, and try our services for free

Do you use Windows at work, macOS at home, and Linux for your special projects? You’ll enjoy online privacy and security on every platform.

1

Edge Storage

Get secure and private access to the internet!

A good VPN service provides you a secure, encrypted tunnel for online traffic to flow. Nobody can see through the tunnel, get their hands on your online data.

2

Choose your app

Protect all of your devices!

Do you use Windows at work, macOS at home, and Linux for your special projects? You’ll enjoy online privacy and security on every platform. There’s a NordVPN application for Windows, macOS, iOS, Android.

3

Globel servers

Enjoy a fast and stable connection anywhere!

A good VPN service provides you a secure, encrypted tunnel for online traffic to flow. Nobody can see through the tunnel, get their hands on your online data.

Trusted by over 18.000 happy customers!

We're rated Excellent 4.8 out of 5 on Trustpilot - Based on 261 reviews.

Aug 5, 2020
Fastest CDN On Earth

" Awesome service. Specially simply great pricing. I am using bunny.net as my application's CDN and file storage. So far the speed (upload/download) looks good. "

— John Deo
Aug 5, 2020
Fastest CDN On Earth

" Awesome service. Specially simply great pricing. I am using coodiv.net as my application's CDN and file storage. So far the speed (upload/download) looks good. "

— John Deo
Aug 5, 2020
Fastest CDN On Earth

" Awesome service. Specially simply great pricing. I am using coodiv.net as my application's CDN and file storage. So far the speed (upload/download) looks good. "

— John Deo
Aug 5, 2020
Fastest CDN On Earth

" Awesome service. Specially simply great pricing. I am using coodiv.net as my application's CDN and file storage. So far the speed (upload/download) looks good. "

— John Deo
Aug 5, 2020
Fastest CDN On Earth

" Awesome service. Specially simply great pricing. I am using coodiv.net as my application's CDN and file storage. So far the speed (upload/download) looks good. "

— John Deo
Aug 5, 2020
Fastest CDN On Earth

" Awesome service. Specially simply great pricing. I am using coodiv.net as my application's CDN and file storage. So far the speed (upload/download) looks good. "

— John Deo
Aug 5, 2020
Fastest CDN On Earth

" Awesome service. Specially simply great pricing. I am using coodiv.net as my application's CDN and file storage. So far the speed (upload/download) looks good. "

— John Deo
Aug 5, 2020
Fastest CDN On Earth

" Awesome service. Specially simply great pricing. I am using coodiv.net as my application's CDN and file storage. So far the speed (upload/download) looks good. "

— John Deo
Aug 5, 2020
Fastest CDN On Earth

" Awesome service. Specially simply great pricing. I am using coodiv.net as my application's CDN and file storage. So far the speed (upload/download) looks good. "

— John Deo
Aug 5, 2020
Fastest CDN On Earth

" Awesome service. Specially simply great pricing. I am using coodiv.net as my application's CDN and file storage. So far the speed (upload/download) looks good. "

— John Deo
Aug 5, 2020
Fastest CDN On Earth

" Awesome service. Specially simply great pricing. I am using coodiv.net as my application's CDN and file storage. So far the speed (upload/download) looks good. "

— John Deo
Aug 5, 2020
Fastest CDN On Earth

" Awesome service. Specially simply great pricing. I am using coodiv.net as my application's CDN and file storage. So far the speed (upload/download) looks good. "

— John Deo

Browse our Products/Services

One of the largest wholesale Domain Reseller programs, offering over 350 domain extensions.

Акции и промоции Погледнете ги нашите најнови акции и промоции
Статус на сервери Статус на сервери и мрежни информации
База на знаења Имате прашање? Започнете го вашето пребарување на одговори тука...
Превземања Прегледајте ја нашата област за превземања
Submit a Ticket Преглед и поддршка

support agent
How can i help you?